Tilmelding

Der er åbent for foreløbig tilmelding via bfs.nemtilmeld.dk


Hvorfor forhåndstilmelding?
Ved et så stort arrangement som BF-stævnet, hvor vi forventer omkring 600 deltagere, er der mange ukendte parametre, som vi skal planlægge for.
Dertil er forhåndstilmelding en kæmpe hjælp!

Blandt andet skal vi sikre, der er overnatningspladser nok. Vi skal sikre, der er nok baner, at der er dommere til alle baner, at der er mad nok – og meget mere.
Skal alt dette falde i hak, er vi nødt til i rigtig god tid, at begynde at danne os et overblik. Vi vil være kede af, hvis der f.eks. ikke er baner nok – eller at vi pludselig står med dobbelt så mange dommere end dem, vi rent faktisk skal bruge.
Derfor er det nødvendigt med en forhåndstilmelding.

Kunne vi ikke ligeså godt lave den endelige tilmelding med det samme? Jo – det kunne vi godt. Men vi ved også, at hvis vi beder om den endelige tilmelding et halvt år før selve stævnets afvikling, vil der være rigtig mange ændringer. Plus at nogle vil komme til at betale for deltagere, som ikke kommer.
Derfor er tilmeldingsproceduren delt op så vi nu skal have den foreløbig tilmelding – og når vi kommer nærmere stævnet, kommer så den endelige tilmelding. Foreløbig tilmelding kan foretages indtil 1. april 2020. Den endelige tilmelding skal vi have senest den 1. juni 2020 – mere om den endelige tilmelding vil tilgå alle, der har foretaget den foreløbige tilmelding.

Stævneledelsen